Hoi, ik ben Ariane Lelieveld, ombouwer

Van abstract idee tot bouwtekening
Als architect ontwerp je gebouwen. Dat doe ik ook. Maar eigenlijk bouw ik gemeenschappen, want nog meer dan om stenen gaat het om mensen. Wat delen zij met elkaar? Voor welke gezamenlijke idealen staan ze? Vaak: ‘Een betere wereld.’ Eentje die de Aarde minder belast. Ik help mensen hun idealen en dromen te realiseren. Van begin tot eind, van een abstract idee of grove schets tot een uitgewerkte bouwkundige tekening.

Bouwer, verbouwer, ombouwer
Ik verenig bouwkundige kennis met creativiteit en een goed geijkte visie. Mijn visie houdt een toekomst in met zelfvoorzienende gebouwen, of zelfs gebouwen en woningen die zelf energie produceren. Niet omdat ontwikkelaars ze neerzetten maar doordat gebruikers van bestaande gebouwen en woningen ervoor kiezen. Bottom-up. Dat is krachtiger, duurzamer én leuker voor iedereen! Zo werd ik van bouwer en verbouwer een ombouwer.

Architect in zachte stenen
Ik ga uit van aanwezige materialen en mensen en creëer daarmee waardevermeerdering: besparing, toekomstbestendigheid, inclusiviteit. Het is een vorm van crowdsourcing waaruit meer kennis, draagvlak, betrokkenheid en dus duurzaamheid volgt. Als procesmanager met kennis van bouwen, duurzaamheid en community building leg ik het fundament voor die nieuwe gemeenschap en bouw ik het skelet waarlangs ze haar doel kan vormgeven. Een architect in zachte stenen.

Graag bouw ik mee aan jouw wereld, hoe groot die ook is. Hands on en oplossingsgericht. Aan de slag! Dus laten we snel afspreken.
Meer over mijn diensten, producten en workshops vind je op Studio Ariane Lelieveld


Tot ziens,
Ariane

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon