Het klimaatavontuur op de Grand Opening VanGasLos festival

26.04.2017

Masterclass omgetoverd tot spel avontuur. 

Tijdens de Grand Opening, in de voormalige Energiecentrale aan de Hoogte Kadijk 400 in Amsterdam vind op 10 mei het VanGasLos Festival plaats. Hier nodigen Kirsten Notten en Ariane Lelieveld je uit om je schoenen uit te trekken en mee op Klimaatavontuur te gaan. De masterclass is speciaal voor dit festival omgetoverd tot spelvorm om met zoveel mogelijk bezoekers kort op avontuur te gaan.

 

De organisatie van het festival is in handen van WarmteKoude Zuid-Holland  samen met netwerkbedrijf Alliander, de hippe Amsterdamse Gallery Vriend van Bavink, HIER Klimaatbureau, Nuon, JAGA, de Waddenvereniging en vele andere partners.

 

Dit festival markeert het moment dat we afscheid nemen van het fossiele denken en overgaan naar een nieuwe, duurzamere economie. Hierbij horen zoveel mogelijk invloedrijke gamechangers en innovatieve en toekomstgerichte denkers. De energietransitie biedt kansen voor nieuwe samenwerkingen en nieuwe business, en dat is precies wat we willen bereiken.

 

Ariane Lelieveld en Kirsten Notten organiseren en manifisteren zich rondom vraagstukken van een samenleving in transitie. Zij zetten, ieder op hun eigen wijze, de bewoner in het middelpunt als de belangrijkste gamechangers van deze transitie!

 

Locatie Hoogte Kadijk 400 te Amsterdam

 

Datum 10 mei 2017 van 16.00 tot 20.00 uur 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Twitter Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 door Ariane Lelieveld ism Janna Kool. Met dank aan Wix.com

De duurzame werkplaats | Rotterdam | arianelelieveld@me.com | +31 6 12519052