Try out: Samen met bewoners op klimaatavontuur

Masterclass klimaatavontuur met bewoners.

Gemeenten, netbeheerders en woningbouwcorporaties maken de eerste plannen voor gasvrije wijken, maar worstelen met de vraag hoe bewoners bij deze energietransitie te betrekken. In de masterclass 'Samen met bewoners op klimaatavontuur' nemen we je mee in de beleving en dilemma's bij bewoners zodat jij de bewonersparticipatie vorm kunt geven die nodig is.

Met deze masterclass heb jij handvatten om in de onzekerheden van de transitie naar duurzame warmte samen met bewoners stappen te zetten. Zo wordt de transitie naar wonder zonder gas een klimaatavontuur met bewoners.

Door wie

Ariane Lelieveld en Kirsten Notten delen een passie voor eigen verhalen van bewoners en om veranderingen concreet te maken. Ariane is ombouwer, een combinatie van (interieur) architect, conceptueel denker en omzetten naar praktische oplossingen. Kirsten is storyteller en strateeg. Zij luisteren naar verhalen van bewoners om in beleid ruimte te maken voor het dagelijks leven van mensen. Ze hebben een brede ervaring in bewonersparticipatie en de energietransitie.

Meer informatie?

Mail of bel naar Ariane Lelieveld

arianelelieveld@me.com

+31 6 12519052

of kijk op Studio Ariane Lelieveld

Het Klimaatavontuur op avontuur bij Provinciehuis Overijssel in Zwolle

#Ombouwen #masterclass #Klimaatavontuur #gasvrij #gasloos #bewoner #duurzaamwonen #duurzaamwoonpad