Hoe overleef je de stad als er geen energie is?

Op 11, 12 en 13 mei mee met de urban hyke

Fynder heeft een programma samengesteld voor een Urban Resilience oefening. Ongeveer 15 studenten van de AVANS hogeschool, de Academie voor Veiligheid en Bestuur zullen deelnemen. In dit programma is er focus voor de persoonlijke veerkracht en redzaamheid bij stedelingen. In het programma deel op zaterdag wordt speciale aandacht besteed aan Duurzaamheid, Energie en Resilience.

Tijdens dit programma is er volop aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden hoe de persoonlijke veerkracht en redzaamheid of die van andere te versterken. Voor het programma onderdeel Duurzaamheid en Innovatie is Studio Ariane Lelieveld is gevraagd dit inhoudelijk vorm te geven in de vorm van een actieve workshop. In de workshop zal specifieke aandacht zijn voor het thema Duurzaamheid, Energie en Resilience. Deze workshop wordt uitgevoerd in samenwerking met Diana Pennink, industrieel ontwerper& aanjager van vernieuwing.

Shit! je zit in dag drie van een immense storing en dus zonder stroom! Wat betekent dat? Geen internet, geen koelkast, geen telefoon, beveiliging niets maar dan ook niets uit het dagelijkse leven bestaat nog ... wat heb je dan tenminste nodig? Hoe creatief of inventief ben je dan? Sla je op slot van de stress?

#excursie #samenwerken #energie #resillience #duuzaamheid