15 juni | locatie Rotterdam | Masterclass met bewoners op klimaatavontuur

Prijs voor deelname € 200,-


Inschrijven is nog mogelijk. Aanmelden voor deelname


Locatie: Vlaggemanstraat 13B Rotterdam

Inloop: 12.30 uur

Aanvang: 13.00 uur

Einde: 17.00 uur


Deze masterclass neemt je mee in de beleving en dilemma’s die bewoners ervaren wanneer hun woning gasvrij zou zijn. Met de inzichten kun je de nodige bewonersparticipatie vormgeven. Dat is nodig omdat, anders dan de top-down introductie van aardgas, deze energietransitie maatwerk op wijk- en huisniveau vraagt. Bewoners zijn vertrouwd met hun gaskookstel en cv-ketel en moeten investeren in technische alternatieven voor warmte.

Op geplande of op momenten die passen in jouw agenda organiseren wij de 'Masterclass met bewoners op klimaatavontuur'.Ariane Lelieveld en Kirsten Notten, organiseren en manifesteren zich rondom vraagstukken van een samenleving in transitie. Zij zetten, ieder op hun eigen wijze, de bewoner in het middelpunt als de belangrijkste gamechangers van deze transitie!