"Tiny Houses" in Verhalenhuis Belvédère


“Tiny Houses - of te wel zeer kleine woningen - zijn de toekomst.”

We horen dit steeds vaker. Maar wat houdt klein wonen eigenlijk in? Wat zijn redenen om kleiner te wonen en te bouwen? Hoe ervaart de mens comfort en hoe verhoudt zich dat tot een aangename en duurzame omgeving? Space101 en Verhalenhuis Belvédère sluiten de tentoonstelling ‘Massive City/Micro Living’ in de locatie Space101 aan de Diergaardesingel 101 in Rotterdam gezamenlijk feestelijk af. U wordt van harte uitgenodigd voor een verhalenavond over grote steden en klein wonen. De verhalen worden verteld door Chunyang Chang, Yan Zhang en Ariane Lelieveld in Verhalenhuis Belvédère. Voorafgaand is er een heerlijke proeverij van Chinees Street Food oftewel ‘tiny bites’ … Meer informatie vind je op de site van Verhalenhuis Belvédère

Wanneer: dinsdag 4 juli 2017 van 18.00 uur tot ca. 21.30 uur

Locatie: Verhalenhuis Belvédère, Rechthuislaan 1, 3072 LB Rotterdam-Katendrecht

Entree: € 15,00 p.p. inclusief maaltijd, Chinese thee en programma (excl. overige drankjes)

#duurzaamwonen #Allelectricwonen #tinyhouses #microwonen #tinyappartments #zelfvoorzienendwonen #circulaireeconomie #kleinevoetafdruk #VerhalenhuisBelvedere