Dakopbouw studio: "Work in progress"

Dak deels gesloopt

Je voelt je prettig op de plek waar je woont, middenin de stad met alle voorzieningen lekker in de buurt. De wens ontstaat om je woning een wat ruimer jasje te geven en het idee om hiervoor de grotendeels onbenutte zolder tot nuttig en bruikbaar woonoppervlak om te bouwen. Een prettige buitenterras met een aangenaam uitzicht zou ook nog een leuke bijkomstigheid zijn.


Die wens had de bewoner van dit 19e eeuwse stadsappartement. Studio Ariane Lelieveld ontwierp samen met de opdrachtgever een dakstudio waar alle wensen bijeenkwamen, kijkend over de toppen van de bomen met uitzicht over de stad en een zee aan woon- en werkruimte.


Heb jij ook dergelijke verbouw- of renovatiewensen? Studio Ariane Lelieveld denkt graag met je mee over duurzame kwaliteitsverbetering van een woning die geen of nauwelijks nog een energierekening heeft!Voor vragen over verbouwen of renoveren kun je gerust een afspraak met mij maken. Stuur een bericht naar arianelelieveld@me.com of bel mij op 06 12519052. Dan kunnen we onder het genot van een kopje koffie Op het Dak bekijken wat de mogelijkheden zijn.

#bouwkundig #Ombouwen #zelfbouwen #interieurarchitect