Winteractie! speur warmtelekken op...


Deze winter nog overgaan naar een nieuwe frisse en duurzame leefstijl? Vraag je jezelf af waar en hoe te beginnen? Eerst beginnen met isoleren of toch eerst investeren in de woninginstallatie of je auto inruilen voor een elektrische auto in combinatie met zonnepanelen en eigen opslag? Het is best ingewikkeld! De scan geeft je snel inzicht en levert maatwerk naar jouw wensen.

Studio Ariane Lelieveld heeft een snelle scan van de mogelijkheden voor duurzamer wonen binnen de eigen woonwensen en - behoeften. De scan is opgebouwd langs een aantal hoofdonderwerpen. De conclusie komt samen in een presentatie.

Wanneer gewenst, kunnen hieruit concrete acties volgen en een vervolgadvies middels een Duurzaamwoonplan, Snel, concreet, maatwerk en zonder verder verplichtingen.

Sinds kort kunnen we ook warmtebeelden maken van de woning. Met een dergelijke inventarisatie worden snel de zwakke plekken in de gevel opgespoord. Dit helpt bij de aanpak om de schil van de woning goed te isoleren.

In de periode van 1 januari tot en met 1 februari krijg je 10% korting op dit advies!

Normaal € 350,- nu € 315,- * inclusief B.T.W.

*prijs is exclusief het maken en analyseren van de warmtebeelden. En deze actie geld alleen voor de regio Rotterdam. Buiten deze regio geldt het reguliere tarief ivm de reiskosten.

Speur warmtelekken op: Deze winteractie combineert goed met het nieuwe product 'warmtebeeld analyse'

Normaal € 125,- nu € 112,50 inclusief B.T.W.

In combinatie € 400,,- inclusief B.T.W.

Prijs op aanvraag. Prijs is op basis van een twee onder een kap woning ( 3 gevel beelden en 4 detailbeelden)

Meerdere woningen van het zelfde?

De kansenkaart leent zich bijzonder om vragen van verschillende bewoners te combineren en inzichtelijk te maken. Om van daaruit te verkennen wat de potentie is voor een gezamenlijke aanpak. Vraag naar de speciale prijzen bij meerdere woningen van een of meerdere typen.

#kleinevoetafdruk #duurzaamwonen #leefstijl #puurfair #bewoner #binnenhuisarchitect #bouwkundig #energie #gasvrij