Onverwachte vraag: wat is duurzaamheid


We waren met De Duurzame Werkplaats nog maar net open toen we werden 'overvallen' door een cameraploeg van Pameijer TV ... een verrassend leuke ontmoeting! Ik werd door Peter geïnterviewd. Marijn en Remko namen het met de camera op. En de regie werd gevoerd door Zahra Karimpour Mediacoach Pameijer TV.

Pameijer is een er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. Zij helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Dat drijft hen elke dag. Zij geloven namelijk dat iedereen ertoe doet. En dat de samenleving pas een samenleving is als we doen wat het woord betekent: samen leven.

Zo maken cliënten onder andere films voor andere cliënten van Pameijer. Over onderwerpen die leuk en belangrijk zijn. Duurzaamheid dus ook!

#duuzaamheid #pameijer